Het laatste nieuws van illusionist Henk Spaans..

Prijswinnend illusionist Henk Spaans heeft door de jaren heen illusieshows op maat mogen verzorgen voor KPN, Price Waterhouse coopers, Madurodam en andere grote merken. Ook kleinere organisaties en events heeft de illusionist mogen voorzien van een passende magische invulling. Bekijk hieronder enkele magische projecten.

Portfolio

Magic Museum Night 2020

Tijdens de magic Museum Night begin februari 2020 presenteerde illusionist Henk Spaans een speciaal ontwikkelde illusieshow met als theam 'Magic museum'. Zie hierboven een korte inpressie.

Ruim 350 kinderen genoten van spectaculaire opening

Voorafgaand aan dit event werd een zaal geheel opgebouwd tot theater. Het aanwezige publiek werd meegenomen in een verhaal waarin de museum bewaker vele magische momenten beleefde. De recensies waren na afloop van het event veel belovend. Bekijk hier een greep uit onze referenties.

Magische opening bedrijfspand Reclamebureau MCR

Na een spectaculaire verbouwing werd het nieuwe kantoor van Reclamebureau MCR feestelijk geopend. In aanwezigheid van medewerkers, zakenrelaties en toenmalig wethouder Karsten Klein verwierf Henk Spaans de harten van het publiek met publieksinteracties en zijn meest bijzondere illusies.

Opening Zuiderstrandtheater

In het theaterseizoen 2014/2015 werd het splinternieuwe Zuiderstrandtheater in Den Haag officieel geopend. De opdracht was een spectaculaire illusieshow met als afsluiting een magische verschijning van toenmalig burgemeester Jozias van Aartsen. De ruim 750 genodigde en gasten genoten zichtbaar van de vele spectaculaire acts en stage illusions.

Lucent Danstheater

In opdracht van Culture Class 4 You ontwikkelde Henk Spaans illusions een magische opening voor de Streetlive Awards Den Haag. Gebaseerd op het sprookje ‘De kikker en de prins' genoten de ruim 900 gasten van een magische openingsact waarin vele illusies te zien waren gelinkt aan dit bekende sprookje. De magische openingsshow werd afgesloten met een spectaculaire verschijning van de presentator welke hoe kan het ook anders de ‘prins’ was tijdens deze magische opening.

Proplan

Stichting Proplan organiseerde haar benefiet avond in de Goudse Schouwburg. In samenwerking met The Maestro en The European Pop Orchestra (bekend van Symphonica in Rosso) ontwikkelde Henk Spaans en zijn team een muzikale maar bovenal magische introductie van het eindbedrag. Tegen het einde van de feestelijke avond genoten ruim 800 gasten van een bijzondere zweef illusie en een aantal spectaculaire verschijningen. Hoogtepunt van de avond: De magische verschijning van de cheque en presentator Bert van Leeuwen.

Info

Showduur: 1x 30 minuten

Technische informatie:

- Henk Spaans illusions neemt mengtafel mee en prikt in op het main geluid.

- 2x XLR lijnen in coulisse

- Er dient 1 stroom groep van 240 volt, 16 amperé beschikbaar tezijn.

Heeft u vragen? Bel of mail mij gerust.
Contact

Dit formulier vraagt u om uw naam, email adres en telefoonnummer zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.
contact informatie

Den Haag

06 - 177 572 18

mail@henkspaans.nl

referenties