Goochelaar & event illusionist Henk Spaans

Goochelaar & event illusionist Henk Spaans

Henk Spaans en zijn team verzorgen sinds jaar en dag illusieshows voor uit éénlopende gerenomeerde bedrijven.

Of het nu gaat om een spectaculaire wijze verschijnen van een bedrijfslogo of een opening van uw bedrijfspand. Henk Spaans en zijn team draaien hun spreekwoordelijke hand er niet voor om. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Video

illusionist Henk Spaans geeft uw event een magische boost

Henk Spaans brengt spectaculaire illusies gecombineert met publieks interactie. Dit maakt maakt uw bedrijfsfeest of evenement onvergetelijk. Uw gasten of bezoekers worden meegenomen in een magische reis waarbij Henk Spaans als goochelaar en illusionist zijn passie deelt. Daarbij zet hij u en zijn publiek op een interactieve manier op het verkeerde been. Kan uw event ook een magische boost gebruiken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

    Waarom Event illusionist Henk Spaans boeken?

  • zelf support
  • Henk Spaans en zijn team zijn vrijwel geheel zelf support. Dat wil zeggen: Wij denken mee met de klant en ontzorgen zoveel mogelijk de klant op organisatorisch en technisch (licht en geluid) gebied.
  • Professioneel
  • De shows worden met de grootste zorg en professionaliteit voorbereid en uitgevoerd. Henk Spaans en zijn team hebben ruime ervaring op het gebied van shows op maat. De illusieacts zijn aan te passen aan het thema en uitstraling van het evenement. Daarnaast denken wij graag met u mee om een flexiebele overgang naar het verdere programma te organiseren.
  • Gewerkt voor gerenomeerde bedrijven
  • Deze bedrijven en events hebben wij mogen voorzien van passend magisch entertainment.