Review

Henk en zijn volledige team zijn superprofessioneel

Henk en zijn volledige team zijn superprofessioneel! Ze nemen de organisatie en al het werk uit handen en zorgen dat alles voor de show tot in de puntjes is geregeld. De show an sich is ook zeer indrukwekkend en zorgt ervoor dat jouw publiek vol verbazing achterblijft.

Thomas Bruger, Showbird, Boekingsbureau

De samenwerking was top!!

De samenwerking met Henk Spaans Illusions tijdens de MCR 18+ borrel was een groot succes!! Goed georganiseerd & geregisseerd!!

Roger de Kok, Managing Director, Reclamebureau MCR

Jubileum, groot succes!

Voor ons 45jarig jubileum wilde we onze gasten iets speciaals bieden. Door onze samenwerking kwamen we terecht bij illusionist Henk Spaans. Samen met zijn team bracht hij in overleg met ons zijn illusieshow. In combinatie met magie aan tafel werd de avond een groot succes.

Michel Karremans, directeur, Verhuurbedrijf Paul

Chapeau! Bedankt voor het spectakel en verwondering

Tijdens de afsluiting van de Dag van Scheveningen in het Zuiderstrandtheater heeft Henk Spaans ons laten verbazen en verwonderen! Wat een show, wat een professionaliteit en wat een creativiteit. Van een verlegen jongen back stage, tot een zelfverzekerde grootse, artiest op het podium. Chapeau!

Marie-Anne van der Toorn, evenementen organisator

..het ongeloof en de totale verbijstering was van de vele gezichten af te lezen

Dit jaar organiseerde Stichting Anton Constandse voor ruim 500 cliënten haar jaarlijkse feest in Madurodam. Hoogtepunt van de avond was het optreden van Henk Spaans. Op miraculeuze wijze wisten zij het publiek in vervoering te brengen met hun verschijn- en verdwijnacts. Het ongeloof en de totale verbijstering was van de vele gezichten af te lezen. De stichting en haar cliënten danken Henk Spaans en zijn team voor dit prachtige optreden!

Ronald van Aken, Stichting Anton Constandse

Echt een aanrader!

Toen we onlangs een uitnodiging voor een familiediner kregen besloten we de jarige iets anders te geven. We hebben Henk Spaans gevraagd om in het restaurant zijn illusies te vertonen. Het was erg leuk om Henk bezig te zien en we hebben ons prima vermaakt. Door het contact met Henk werden vooraf de wensen doogenomen en Henk gaf meteen aan welke opties er zijn zodat je er samen snel uit bent.

Een aanrader dus!

René en Tineke, RF Systems

Bedankt voor de prettige samenwerking!

Met Henk heb ik meerdere keren prettig samengewerkt op festivals en tijdens evenementen. Zij verzorgde o.a. het geluid en stagemanagement en dat doen ze goed en stipt. Zij zorgen voor de kwaliteit die er nodig is. Daarnaast presenteren ze diverse illusies op hoog niveau.

Arie Spaans, Muzikant en werkzaam binnen de cultuur en welzijn in Den Haag

illusieshow Henk Spaans, groot succes

Het optreden van illusionist Henk Spaans in de zaal van Houtwijk was een groot succes. Onze vrijwilligers keken hun ogen uit en dachten te weten hoe Henk zijn trucs deed, maar zij kwamen telkens bedrogen uit. De afsluiting op het podium maakte de avond compleet. Onze mensen waren dol enthousiast en hadden dus een geweldige vrijwilligersavond. Bedankt daarvoor!

Joop de Waard, Voorzitter: Vrienden van de Nijkampshoeven

Volgend jaar zeker voor herhaling vatbaar!

22 december verzorgde Henk Spaans een onvergetelijke Christmas Dinner Show, in Wijkcentrum Het Trefpunt. Onder het genot van een 3-gangen diner hebben de gasten kunnen genieten van “Magie aan tafel” en verrassende acts van dit jonge duo. Volgend jaar zeker voor herhaling vatbaar!

Danielle Harthoorn, Locatiemanager Het Trefpunt

illusionist Henk Spaans liet zich niet uit het veld slaan

In 2016 vierden wij van stichting Schollenpop ons twintigjarig jubileum als Popfestival voor jong en oud op het strand, en wilden naast een mooi zomervuurwerk nog iets bijzonders. Terecht benader je dan mede-Scheveninger Henk Spaans, voor een magische belevenis.

Goede communicatie en voorbereiding, en een prima team om hem heen. Waar wij dachten "dat zal niet helemaal makkelijk zijn voor Henk Spaans", liet het team zien dat zelfs een voor een illusionist lastig terrein ze niet uit het veld laat slaan. Volgens ons heeft het publiek veel plezier beleefd aan deze Magische Schollenpop-editie

Valentijn Twisk, Organisatie en productie Schollenpop

illusionist Henk Spaans en zijn medewerkers hadden het goed voor elkaar

Woensdag 4 december heeft onze school (Van Maerlant uit 's-Hertogenbosch) een Sinterklaasvoorstelling gehad in het Theater aan de Parade samen met illusionist Henk Spaans.

Middels een goede voorbereiding en een goede samenwerking zijn we tot een voorstelling gekomen waar het publiek (750 personen) veel plezier aan heeft beleefd. Illusionist Henk Spaans en zijn medewerkers hadden het goed voor elkaar.

De Sint en zijn Pieten zijn samen met Henk Spaans tot een mooi draaiboek gekomen waarin alles uitvoerig stond beschreven. Uiteindelijk zijn we samen tot een mooie voorstelling gekomen waar iedereen uitermate tevreden over was. Kortom het was een geweldig succes !

Rob Slaats, Beleidsmedewerker Van Maerlant Den Bosch

..een ras artiest

Geweldige illusionist ontmoet bij Christmas fair. Ongelofelijk met eigen ogen gezien maar een ras artiest met veel talent.

Ton de Leeuw bij Royal Christams Fair, Den Haag

Dagen later hadden de bewoners het er nog over..

Op donderdag 23 januari was het zover, de magie show. De lichten gingen aan, muziek ging spelen, en ik werd meegenomen op een magische reis. Het was geweldig om te zien, en heel professioneel. Leuk om ook de interactie tussen Henk Spaans en de bewoners te zien, ze deden actief mee. Dagen later hadden de bewoners het er nog over, hoe die kaart truc nou ging. Hoe deed hij dat??

Anita van Bruggen, Coórdinator Events, HWW Zorg

Magisch optreden!

Naast een heerlijk diner werden de gasten ook getrakteerd op een bijzonder en magisch optreden van illusionist Henk Spaans en zijn team. Zij namen de aanwezige ouderen in 2 bijzondere show blokken mee op een magische reis vol dromen en illusies.

Mary van Nieuwenhuizen, locatiemanager Welthuis

De show stond als een huis!

Myrthe Poterners, productie manager: The Maestro & The European Poporchestra

Contact

Event boekingen

leendert@henkspaans.nl