Show op maat

Live beleving op maat tijdens uw event!

Met meer dan 10 jaar ervaring in passende live magic shows voor themaparken en events en gewerkt voor bekende merken waaronder, KPN, Price Waterhouse Coopers en Madurodam, draaien Henk Spaans en zijn team er hun spreekwoordelijke hand niet meer voor om.

Hieronder enkele voorbeelden waarbij een passende magic show zorgde voor de juiste impact bij alle gasten en aanwezigen. Wat dacht u van een spetterende magic show met live orkest, een magische verschijning van gastspreker of directeur of een complete openingsshow waarin thema, verhaallijn en interactie hand in hand gaan? Het zijn slechts enkele voorbeelden van passende live magic acts waarmee Henk Spaans en zijn team momenteel door het land reizen.

Bent u opzoek naar magisch entertainment of een passende live magic show? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak om jouw ideeën om te zetten in een passend magisch concept!

Video

Met veel energie en creativiteit denken wij graag met u mee, om uw gasten en bezoekers te laten genieten van een passende magische invulling
Contact

Dit formulier vraagt u om uw naam, email adres en telefoonnummer zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.
contact informatie

Den Haag

06 - 177 572 18

mail@theaterteam.nl

referenties