The magic family man
Over mij

Biografie

Henk Spaans geboren in Scheveningen, begon met goochelen op 9 jarige leeftijd. Als kleine jonge ontving hij van zijn oom een oude goochelkoffer. Zijn enthousiasme was voor zijn familie vrijwel direct merkbaar doordat Henk elke gelegenheid benutte om zijn kunsten te presenteren. Op school en tijdens familie feesten was hij van de partij. Tijdens zijn studie besloot Henk in het jaar 2009 er zijn beroep van te maken. Toch bleek een combinatie van studeren en de shows niet altijd een juiste combi. Twee jaar later ronde hij zijn studie economie succesvol af waarna hij zijn volledige aandacht vestigde op het bedenken en ontwikkelen van originele en eigentijdse illusies.

Onderweg

Henk Spaans reist stad en land af van bedrijfsfeest tot festival met bijzondere illusies. Onderweg naar de toekomst specialiseert hij zich meer en meer met custom made Magic en illusieshows voor events, themaparken en zakelijke bijéénkomsten. Daar het allemaal begon met een koffer vol goocheltrucs weermee hij alleen door het land trok, heeft hij zich nu omringt met een creatief team.
Ben dankbaar iedere dag te mogen werken aan mooie en creactieve projecten met een fantastische groep mensen. De afgelopen jaren hebben wij mogen werken met creatieve personen aan verschillende events en theater producties. Met de passie van toen waarmee het allemaal begon en de opgedane ervaring zijn wij nu klaar voor de volgende magische stap. U ook?
Henk Spaans

Ondermeer deze bedrijven gingen u voor:

Reacties van opdrachtgevers

Voor ons 45jarig jubileum wilde we onze gasten iets speciaals bieden. Door onze samenwerking kwamen we terecht bij illusionist Henk Spaans. Samen met zijn team bracht hij in overleg met ons zijn illusieshow. In combinatie met magie aan tafel werd de avond een groot succes.
Michel Karremans, Verhuurbedrijf Paul
Contact

Dit formulier vraagt u om uw naam, email adres en telefoonnummer zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.
contact informatie

Den Haag

06 - 177 572 18

mail@henkspaans.nl

referenties