Highlight

Magic Museum Night

Tijdens de magic Museum Night eind februari 2020 presenteerde illusionist Henk Spaans een speciaal ontwikkelde illusieshow met als thema 'Magic museum'.

Magische opening bedrijfspand Reclamebureau MCR

Na een spectaculaire verbouwing werd het nieuwe kantoor van Reclamebureau MCR feestelijk geopend. In aanwezigheid van medewerkers, zakenrelaties en toenmalig wethouder Karsten Klein verwierf Henk Spaans de harten van het publiek met publieksinteracties en zijn meest bijzondere illusies.

Opening Zuiderstrandtheater

In het theaterseizoen 2014/2015 werd het splinternieuwe Zuiderstrandtheater in Den Haag officieel geopend. De opdracht was een spectaculaire illusieshow met als afsluiting een magische verschijning van toenmalig burgemeester Jozias van Aartsen. De ruim 750 genodigde en gasten genoten zichtbaar van de vele spectaculaire acts en stage illusions.

Lucent Danstheater

In opdracht van Culture Class 4 You ontwikkelde Henk Spaans illusions een magische opening voor de Streetlive Awards Den Haag. Gebaseerd op het sprookje ‘De kikker en de prins' genoten de ruim 900 gasten in het Lucent Dans Theater van een magische openingsact. Het bekende sprookje vormde de basis voor deze award openingsact.

Proplan

Stichting Proplan organiseerde haar benefiet avond in de Goudse Schouwburg. In samenwerking met The Maestro en The European Pop Orchestra (bekend van Symphonica in Rosso) ontwikkelde Henk Spaans en zijn team een muzikale maar bovenal magische introductie van het eindbedrag. Tegen het einde van de feestelijke avond genoten ruim 800 gasten van een bijzondere zweef illusie en een aantal spectaculaire verschijningen. Hoogtepunt van de avond: De magische verschijning van de cheque en presentator Bert van Leeuwen.

Referenties: