illusionist

Met voorstellingen voor 10.000 man publiek op het strand van Scheveningen, een eigen Magic TV programma en een onlangs verzorgd optreden in het statige Kurhaus hotel leeft hij op dit moment zijn droom! Henk Spaans reist met zijn moderne magic show van evenement naar festival. Onderweg brengt hij zijn publiek in verwondering met illusies en trucs.

Ik vind het fantastisch wanneer mensen iets opvalt tijdens mijn show, waar ik nog nooit eerder op die manier over heb nagedacht. Bijvoorbeeld: Ik trad een keer op bij een bedrijf tijdens een bedrijfsfeest die zijn jubileum vierde. Ik presenteerde de illusie ‘De puzzel’, bij deze truc neem ik het publiek mee in een verhaal waarbij de puzzel illusie een huis symboliseert. Na afloop van de show zei iemand tegen mij; “de truc met het huisje vond ik geweldig!”. Dit zijn voor mij de hoogte punten van dit vak en waarom ik illusies, de goochelkunst, het optreden en mensen verwonderen zo geweldig vindt.

Video's

Show op maat

illusieshow op-maat? Met meer dan 10 jaar ervaring in passende live magic shows voor themaparken en events en gewerkt voor bekende merken waaronder, KPN, Price Waterhouse Coopers en Madurodam, draaien Henk Spaans en zijn team er hun spreekwoordelijke hand niet meer voor om. Wenst u meer informatie over onze shows op maat of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!
Myrthe Poterners, productie manager: The Maestro & The European Poporchestra

Contact